E.F.C.G

Elite Fight Club Garrotxa

Elite Fight Club Garrotxa

Boxa

Noble art, millor esport

La Boxa es deu entendre, com una forma de vida que comporta una gran dosis de sacrifici i esforç. No necessàriament ha d'estar vinculada a usuaris que demanen un esport de contacte. La millora del punt de vista esportiu i mental que genera la pràctica de la Boxa, es pot aconseguir sense necessitat de contacte directe.

Elite Fight Club Garrotxa

kick Boxing

Considerat un dels esports més complets

No solament t'ajudarà a millorar totes les teves capacitats físiques com la força, la resistència, la flexibilitat, la coordinació, etc... Els esports de contacte et creen una seguretat i reforça la teva capacitat de superació fen-te sentir més fort tant físicament com psicològicament.

Treballa les debilitats

crossboxing

GYMNASTICS

La gimnàstica consisteix a prendre el domini del teu propi cos. Treballa el control dels teus moviments, ja sigui penjat d'una barra, d'unes anelles o des de terra. A través d'aquesta disciplina guanyaràs força, propiocepció i agilitat.

Elite Fight Club Garrotxa

ninja kids

Per als més petits

El nostre mètode d'entrenament 𝗡𝗶𝗻𝗷𝗮 𝗞𝗶𝗱𝘀 es basa principalment en l'aprenentatge de la Boxa olímpica, el Muay Thai I Jiu Jitsu, en general la pràctica de diferents tipus d'arts marcials i esports de contacte, sempre des de el respecte i disciplina. L'esport de contacte reforça la seguretat junt amb el físic, a part de millorar les relacions personals amb els companys i el respecte pels amics i la gent gran o autoritats. . "𝘌𝘯𝘵𝘳𝘦𝘯𝘦𝘮 𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵𝘴 𝘱𝘦𝘳𝘲𝘶𝘦̀ 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘪𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘯𝘴 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘦𝘴"